Home / Legal Notice

Systagenix Wound Management Colofon en


Deze website is eigendom van en wordt geŽxploiteerd door Systagenix Wound Management, Limited van de 1e verdieping, 2 City Place, Beehive Ring Road, Gatwick Airport, West Sussex, RH6 0PA namens zichzelf en haar filialen ("Systagenix").

Deze pagina (samen met de documenten waarnaar wordt verwezen) vertelt u de voorwaarden van gebruik op die u kunt gebruiken maken van deze website: www.systagenix.com in alle landen en talen waarin zij wordt geplaatst en anders toegankelijk ("onze site "). Door het gebruik van onze site, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden in volle te aanvaarden en dat u akkoord te gaan met hen. Als u niet akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden, gelieve zich te onthouden van het gebruik van onze site.

Systagenix kan herzien deze gebruiksvoorwaarden te allen tijde wijzigen door deze posting. U moet controleren onze site van tijd tot tijd naar de dan geldende gebruiksvoorwaarden, omdat ze bindend zijn voor jou.

De inhoud van onze site is beschermd door wereldwijde copyright wetten en verdragen. Al deze rechten zijn voorbehouden. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik voor niet-commerciŽle doeleinden, maar wijziging of verveelvoudiging van de inhoud is niet toegestaan. De inhoud mag anders niet worden gekopieerd of gebruikt op welke manier.

Systagenix zal redelijke inspanningen gebruiken om up-to-date en accurate informatie op onze site, maar geven geen verklaringen, garanties of toezeggingen met betrekking tot de nauwkeurigheid, geldigheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Systagenix is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel als gevolg van uw toegang tot of de onmogelijkheid om toegang te krijgen, onze site, of van uw vertrouwen op de informatie verstrekt op onze site.

Onze site kan links of verwijzingen naar andere sites, maar Systagenix zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel als gevolg van die inhoud. Alle links naar andere sites worden louter voor het gemak van de gebruikers van onze site.

De handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, adres en producten op onze site zijn beschermd in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Geen gebruik van een van deze kan worden gemaakt zonder de voorafgaande, schriftelijke toestemming van Systagenix, behalve om de producten of diensten van de onderneming te identificeren.

Geen persoonlijk identificeerbare informatie in elektronische communicatie naar onze site wordt beheerst door Privacy Policy van deze site. Opslaan als uiteengezet in het privacybeleid wordt Systagenix vrij te gebruiken of alle andere informatie te kopiŽren in dergelijke communicatie, met inbegrip van ideeŽn, uitvindingen, concepten, technieken of knowhow die hierin voor welk doel. Dergelijke doeleinden kunnen de vrijgave aan derden en / of het ontwikkelen, vervaardigen en / of marketing van goederen of diensten.

De verzender van enige communicatie aan onze site of anderszins aan Systagenix is verantwoordelijk voor de inhoud en de daarin opgenomen informatie, inclusief de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid.


Deze juridische verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 12 november 2010.

Colofon en Privacybeleid © Copyright 2016, 2018, KCI Licensing, Inc. All rights reserved.