Home / Contact Us / Faqs

Veelgestelde vragen

Q: Welke invloed heeft de nieuwe Systagenix Letís Heal™ verpakking op mij?

A: De nieuwe verpakking maakt deel uit van de huisstijl van Systagenix, dit maakt het kiezen van wondzorg producten nog eenvoudiger!

Klantinformatie: Verandering van de verpakking

Systagenix is er trots op een nieuwe, gedurfde verandering van onze productverpakkingen aan te kunnen kondigen.
De volgende Systagenix producten worden vanaf half november beÔnvloed door deze verandering:
TIELLE™ (Classic, Lite, Max, Ultra, Plus, Border, Packing, Sacrum, Plus Sacrum, and Plus Heel)
ADAPTIC™
SILVERCEL™ NON-ADHERENT
SILVERCEL™
PROMOGRAN™
PROMOGRAN PRISMA™

Opmerking:
Deze wijzigingen zullen alleen van invloed zijn op de verpakking van de producten; de producten zelf blijven dezelfde verbanden als ze altijd zijn geweest. Zie hieronder een voorbeeld van de veranderingen

Q: Kan ik de oude verpakking terug sturen?

A: Alle producten blijven ongewijzigd. Om die reden is het niet nodig om oude verpakkingen te retourneren. De wijziging van de verpakking is niet van invloed op het Systagenix retourbeleid.

Q: Heeft Systagenix nog verdere wijzigingen aan de verpakkingen gepland?

A: Ja. Van alle geavanceerde wondproducten van Systagenix waarvan de doosjes een verandering hebben ondergaan zal ook de stuksverpakking aan een verandering onderworpen worden. Dit zal worden uitgerold vanaf begin 2011 en binnen een jaar worden afgerond.

Q: Waarom verandert de verpakking?

A: Dit is onderdeel van bredere verandering van het merk Systagenix en van onze communicatiestrategie. We hebben er op gericht de productnaam zo duidelijk mogelijk op de verpakking te vermelden om levering- en voorraadbeheer voor u gemakkelijker te maken.

Q: Wat moet ik doen met het product in de oude verpakking?

A: Alle producten blijven ongewijzigd en daarom is het niet nodig om de oude verpakking te retourneren. Alleen de buitenste verpakking verandert. De inhoud is hetzelfde.

Q: Leidt dit tot leveringsproblemen?

A: We plannen niet dat er leveringsproblemen zijn als gevolg van de veranderde verpakking.

Q: Wanneer zal dit gebeuren?

A: Vanaf half november 2010 is gestart met de levering van producten in de nieuwe verpakking aan klanten en groothandelaren. Afhankelijk van de bestaande voorraad bij groothandelaren is het mogelijk dat er nog producten in oude verpakking worden geleverd.

Q: Wat verandert er?

A: De illustraties op de verpakking, de stuksverpakking en de instructie voor het gebruik van het geavanceerde wondproducten assortiment. De producten zelf, de grootte en registratie blijven ongewijzigd.

Colofon en Privacybeleid © Copyright Systagenix 2018 alle rechten voorbehouden