Home / About Systagenix / Company Profile

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Gatwick Office United KingdomBij Systagenix verbinden we ons erfgoed van vertrouwen en innovatie aan onze gerichte inzet voor de ontwikkeling van oplossingen voor wondverzorging op basis van wetenschappelijk bewijs. We bieden een volledig gamma producten en een geÔntegreerde benadering van behandeling op het gebied van wondzorg, met inbegrip van producten die op een actieve wijze de wondgenezing bevorderen, bacteriŽn onder controle houden en een vochtig wondmilieu handhaven.

Door het voortdurend verbeteren van onze productlijn, kunnen we onze missie verwezenlijken, namelijk oplossingen bieden die u helpen uw patiŽnt te genezen. Met ongeveer 800 werknemers wereldwijd, en een productiefaciliteit in Gargrave, North Yorkshire, UK, distribueert Systagenix haar producten en diensten naar meer dan honderd landen.

Een technologisch centrum van topkwaliteit, dat gelokaliseerd is binnen onze productiefaciliteit, huisvest ons internationaal erkend research-† en ontwikkelingsteam. Hun ervaring en kennis op het terrein van wondzorg blijft bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe innovatieve behandelingen die de specialisten in de gezondheidszorg in staat zullen stellen hun patiŽnten te genezen.

Systagenix HS&E performance

Colofon en Privacybeleid © Copyright 2016, 2018, KCI Licensing, Inc. All rights reserved.